4.10.2023

Hayvan Dostlarımızın Yanında Olduk

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu olarak öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını sağlayan çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde özel bir projeyi hayata geçirdik. 

Hayvanları Koruma Günü'nün anlam ve önemini öğrencilerimize aktarabilmek amacıyla Veteriner Hekim Sayın Kenan Uyguner ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Bu söyleşi sırasında hayvanların sevgiye, bakıma ve ilgiye olan ihtiyaçlarını, yaşam alanlarımızı hayvanlarla paylaştığımız gerçeğini ve hayvan dostlarımızın haklarına saygı göstermenin önemini tartıştık.

Sosyal sorumluluk projemiz çerçevesinde evden getirdiğimiz kedi ve köpek mamalarını, Okul Müdürümüz Sayın Sevil Ertan Üstün ve Müdür Yardımcımız Sayın Ayşegül Gülebakan liderliğinde sokak hayvanlarına ulaştırmak üzere "Patika Dernek" adlı hayvanseverler derneği sorumlularına teslim ettik. Aldığımız sertifikalarla, projemizi başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadık.

Hayvanları Koruma Günü'nün anlamını ve önemini öğrencilerimize aktararak, onları hayvanlarımızın haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olarak yetiştirmeye katkı sağlamış olduk. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin daha iyi bir gelecek için önemli olduğuna inanıyoruz. Bu projede bize destek olan tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.


Foto Galeri