15.12.2023

5. Yeni Yıl Pazarı

İELEV Özel Lisemizde 15 Aralık 2023 tarihinde, gelenekselleşen Yeni Yıl Pazarının beşincisini gerçekleştirdik. Okul Aile Birliğimizin organizasyonu ve Öğrenci Birliğimizin desteğiyle düzenlenen 5. Yeni Yıl Pazarımız, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Yiyecek, içecek, takı, aksesuar stantlarında satışlar yapıldı ve Lisemizin Jazz ve Rock Band Grupları performanslarını sergiledi. Ardından ünlü müzisyen Cemil Demirbakan grubuyla sahne aldı ve konser sırasında eğlenceli anlar yaşandı. Konserden hediye çekilişi yapıldı ve şanslı numaralar hediyelerine kavuştu. Son olarak öğrencilerimiz After Party’de DJ performansı eşliğinde eğlenerek ilk dönemin acısını çıkardılar. Bu güzel güne destek olan Okul Aile Birliğimize ve Öğrenci Birliğimize çok teşekkür ederiz. Şimdiden hepinize mutlu yıllar dileriz.