17.5.2019

2. Sınıf Öğrencilerimiz “Atasözlerimiz Sahnede” ve “Hacivat ile Karagöz Küresel Isınmaya Karşı” Oyunlarını Sahnelediler

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz; 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü, öğretmenimiz Yasemin Şahin’ in yazdığı “Atasözlerimiz Sahnede” ve “Hacivat ile Karagöz Küresel Isınmaya Karşı” adlı oyunu ilkokul öğrencilerimize sahnelediler.

Yıl içinde öğrendikleri atasözlerini sahnede canlandıran öğrencilerimiz; değerler eğitimi ile ilişkilendirdikleri atasözlerini günlük hayatta nasıl kullandıklarını eğlenceli bir dil kullanarak ve başarılı bir performans sergileyerek arkadaşlarının alkışlarını topladılar.

Öğrencilerimiz “Damlaya damlaya göl olur.”, “Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.”, “Çam sakızı çoban armağanı” ve “Birlikten kuvvet doğar.” atasözlerimizi sahnede yaşamanın ve arkadaşlarına da yaşatmanın mutluluğunu paylaştılar.