Etkinlikler ve Duyurular< Geri dönün

26.6.2023

Voleybol ve Basketbol Takımlarımız UWG'de

22- 26 Haziran 2023 tarihlerinde Avusturya’ nın Klagenfurt şehrinde gerçekleştirilen “United Word Games” e Voleybol branşında  U11 ve U13  kategorilerinde  kız takımlarımız ile  Basketbol branşında ise U12 kategorisinde erkek takımımız ile katıldık.

Takımlarımız organizasyon süresince farklı ülkelerden sporcularla maç yapmanın yanı sıra farklı kültürleri tanıma ve arkadaş edinme fırsatı buldular.

U13 Voleybol takımımız 24 takımın katıldığı turnuvayı dördüncü, U11 Voleybol takımımız 12 takımın katıldığı turnuvayı beşinci ve U12 kategorisinde maçlarını gerçekleştiren basketbol takımımız 20 takımın katıldığı turnuvayı beşinci olarak tamamladı.

Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.