Bizden Haberler< Geri dönün

9.12.2013

Pedagoji Okulu

Anne – baba olmak yaşamımızın en önemli rollerimizden. Aile, çocukların temel bilgi, beceri, değerler ve ruhsallığı kazandığı ilk psiko – sosyal ortam. Günümüz dünyasında çocukların kendiliğinden olgunluk kazanmasını beklemek ise neredeyse imkansız. Bu yüzden aileler çocuk gelişiminin ve eğitiminin içinde daha fazla yer almakta ve pedagoji, kişisel gelişim ve yaşam boyu eğitim kavramlarına daha fazla ağırlık vermekteler.

İELEV Eğitim Kurumları Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımızın liderliğinde, okul ve ailelerin ortak paydasını oluşturan öğrencilerimiz için bir araya geliyoruz. 12 yıl önce veli grup çalışmaları olarak başladığımız projemiz, altı yıldır  “Pedagoji Okulu” başlığı ile hayat buluyor.