Okul Aile İşbirliği

Öğrencilerimizin gelişimini desteklemek için çift yönlü okul-aile ilişkisinin gücüne içtenlikle inanırız. Okul veli işbirliğini geliştirmek anaokulu programını yakından tanıtmak, eğitim öğretim anlayışı konusunda birliktelik sağlamak amacıyla her iki dönemin başında (Eylül-Şubat) Sınıf Veli Kuruları yapılır. Okulumuzda bireysel veli-öğretmen toplantıları her çeyrek dönemde düzenlenir. Bu görüşmelere Türkçe ve Alanca öğretmenleri ile rehber öğretmen katılarak öğrencimizin gelişimi hakkında ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunulur. Kurumumuz için gizlilik ve bireysel özelliklere saygı önemlidir bu nedenle görüşmeler her veli ile ayrı yapılır.

Uygulamalarımızı, duyurularımızı rutin olarak hazırladığımız haftalık ve aylık okul bültenleri ile paylaşırız. Ayrıca bilgi akışını sağlamak için iletişim dosyası ve akıl defteri uygulamalarımızı da sürdürürüz.