31.10.2023

Öğretmenlerimiz Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu olarak öğretmenlerimizin mesleki gelişimini önemsiyor ve tüm öğretmenlerimizi destekliyoruz. Bu bakış açısıyla dünyadaki gelişmeleri takip ediyor ve bu gelişmeleri kendi okulumuza entegre ediyoruz. Her zaman olduğu gibi uyguladığımız iyi ve fark yaratan örnekleri eğitim sisteminin tüm paydaşlarıyla paylaşıyoruz. Bu kapsamda çeşitli sempozyumlara katılarak bilgi birikimimizi aktarıyoruz.

Bu sempozyumlardan biri de Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 300’den fazla konuşmacı ve 1100’den fazla eğitimcinin katıldığı Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu (Autumn Teachers' Conference 2023) idi. İstanbul’da gerçekleştirilen sempozyumda matematik öğretmenimiz Sn. Mert Kondural ve fen bilimleri öğretmenimiz Sn. Gül Süner 7. sınıflarda uygulanan “Matematiksel Denemeler” sunumlarını gerçekleştirdiler. İngilizce Bölüm Başkanımız Banu Aslı Ergül de “Çocuklarla Felsefe (P4C)” çalışmalarının ayrıntılarını aktardı. Programlarımızın tüm katılımcılara farklı bir perspektif sunmasını diliyoruz.