24.11.2023

Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun!

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu olarak 24 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzda yaptığımız törenle Öğretmenler Günü’nü kutladık. Törenimiz Türkçe Öğretmeni Sn. Efrayim Yılmaz’ın açış konuşmasıyla başladı. 6. sınıf öğrencimiz Sevgili Ela Aden Akçay’ın öğretmenliğe ve öğretmenlerine duyduğu sevgi ve saygıyı içeren, hepimizi duygulandıran konuşmasının ardından yine 6. sınıf öğrencilerimizden Doruk Çelikel, Nil Ertekin ve Şevval Ahıskalı’nın yazdıkları şiirleri büyük bir keyifle dinledik. 4. sınıf öğrencimiz Elif İpek Topuz’un seslendirdiği “Canım Öğretmenim” şarkısı bu güne daha da güzellik kattı. Okul Başkanımız Deniz Mert ve Başkan Yardımcımız Barış Irmak’ın öğretmenleri için hazırladıkları video ve öğrencilerimizle yaptıkları Kahoot yarışması, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize coşkulu anlar yaşattı. Öğrencilerimize bu özel günü daha da güzel kıldıkları için teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.