İELEV Özel Lisesi Öğrenci Birliği

BİZ KİMİZ?
Biz, İELEV Özel Lisesi Öğrenci Birliği, okuldaki tüm öğrencileri temsil etmek adına bir araya gelmiş 16 kişilik bir ekibiz.

Asıl amacımız demokratik bir toplum düzeninin gerçekleşmesi ve devamı için bireylerin sahip olması gereken bilinci, sorumluluk duygusunu ve değerler sistemine saygının kazandırılıp geliştirilmesine yardımcı olmaktır.

Bunun dışında….

Okuldaki öğrencilerin isteklerini ve şikayetlerini değerlendirmek, şikayetçi oldukları durumları düzeltmek, çeşitli etkinlik ve sosyal aktiviteler planlamak, okulu ve öğrencilerini okulun vizyonun ve misyonuna en uygun şekilde temsil edip çalışmalarını bu doğrultuda şekillendirmek, okulumuzu en iyi şekilde tanıtmak, öğrencilerden aldığı talepleri okul yönetimine ileterek, öğrenciler ile okul yönetimi arasında köprü olmaktır. Herkes için daha iyi bir ortam sağlamak, tören ve etkinlikler düzenlemek, okulun sosyal gelişimi ve faaliyetleri için hizmet ve destek sağlayarak okulumuzda geçirdiğimiz saatleri daha da verimli hâle getirmeyi hedeflemekteyiz.

ÖĞRENCİ BİRLİĞİ KİMLERDEN OLUŞUR?
Öğrenci birliği yönetim kurulu üyeleri ve sınıf temsilcilerinden oluşur. Öğrenci Birliği Yönetim Kurulu başkanı ve yardımcısı 10. sınıf, sayman 9. sınıf ve yazman Hazırlık sınıf öğrencilerinden tüm lise öğrencilerinin oyları ile seçilir. Sınıf temsilcileri ise her eğitim öğretim yılında, her şubeden bir kız ve bir erkek olmak üzere iki sınıf temsilcisi olacak şekilde oy çokluğu ile seçilir ve Lise Öğrenci Birliği Kurulunda aktif olarak bir yıl boyunca görev alır.

İELEV ÖZEL LİSESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ (YÖNETİM KURULU)
BAŞKAN                 Can Mert ERGİN
BAŞKAN YARDIMCISI Aral ERDOĞAN
SAYMAN Burç GÜRBÜZ
YAZMAN Su Ilgın DEMİR

ÖĞRENCİ BİRLİĞİ NASIL ÇALIŞIR?
Öğrenci Birliği okulun en önemli organlarından biridir. Her dönemden üyelerin bulunmasıyla beraber 4 komiteden oluşmaktadır. Düzenli olarak toplanır, birliğin işleyişi için gerekli çalışmaları gerçekleştirir.

İELEV ÖZEL LİSESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ (KOMİTELERİ)
İLETİŞİM KOMİTESİ                 Serra Su Kılınç, Tuba Tarhan, Bade Kılıçoğlu
ETKİNLİK KOMİTESİ Gökçehan Gepdiremen, Arda Cemiloğlu, Efe Akşahin,
Kaan Özkaracalar, Orhun Polat
TÖREN KOMİTESİ Esra Püren San, Su Ilgın Demir, Alara Erseven, İrem Çimen,
Zeynep Dallı
YEMEK KOMİTESİ Burç Gürbüz

AKTİVİTELERİMİZ NELER?
İELEV Özel Lisesi'nde her ay yapılan Waffle günleri, özel günlerde yapılan eğlenceli ve oyunlu partiler, dublaj yarışmaları ve çoğu gezi fikirleri öğrenci birliği tarafından düzenlenmekte ve ortaya çıkmaktadır.

Waffle Günleri,
          Yılbaşı Partisi,
                  Moleküler Biyoloji ve Genetik Laboratuvar gezisi,
                                      Spor turnuvaları