Ajans Kulübünün amacı; öğrencilerimizin afiş tasarım ve uygulama, logo tasarımı, kamu spotu, kısa film, tanıtım filmi gibi çalışmalar yaparak okul içinde yapılan etkinlikleri desteklemek, sosyal sorunlara parmak basmak ve bu konularda çalışmalar yapmaktır. Okul etkinliklerine destek vermek amacıyla afiş ve tanıtım filmleri de hazırlayan öğrencilerimiz iMovie, Photoshop, İllustrator gibi yazılımları kullanırlar. Kulüpteki öğrenciler, sene başında birçok kısa film ve reklam filmi izleyerek bu filmler üzerine incelemeler ve çalışmalar yaparlar. Daha sonra belirlenen konularda ya da okul içi etkinliklerin içeriği ile ilgili senaryo yazımları ve film çekimleri yaparak yaratıcı ürünlerini sergilerler.

• İngilizce Drama Kulübü (International Schools Theatre Association)