Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Diploma Programı

2014-2015 eğitim-öğretim yılında başvurduğumuz ve 'Aday Okul' statüsünde devam ettiğimiz German IB olarak da bilinen Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Diploma Programı, donanımlı ve hayata hazır gençler yetiştirme amacımıza ulaşmada en önemli dayanağımızdır.

İELEV Özel Lisemiz biri Türk, biri Alman olmak üzere iki yöneticili bir idari yapıya sahiptir. İELEV Özel Lisesi Müdürümüz Tekin Baransel ile birlikte görev yapacak Alman Müdürümüz 2016-2017 yılında aramıza katılacaktır.

İELEV Özel Lisesi ve Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Akreditasyonu

İELEV Özel Lisesinde, Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Okulu olmak üzere talep edilen şartların yerine getirilmesi için çalışmalar devam etmektedir. Eğitimcilerimiz Şubat 2015’den bu yana IB Eğitimleri almaktadırlar. Yurtiçi ve yurt dışında gerçekleşen eğitimlere katılmaya devam etmektedirler. Bu eğitimler ve çalışmalar sonucunda İELEV Özel Lisesi Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat akreditasyonunun Eylül 2017’de tamamlanması hedeflenmektedir.

• The International Baccalaureate®MEB - Okul Sağlığı
  • İngilizce Drama Kulübü (International Schools Theatre Association)