Okulumuzda sağlık ortamlarının sağlanması amacıyla okul hemşiresi ve okul doktoru görev yapar. Öğrencilerimizin genel sağlık durumu ve okulumuzun hijyen koşulları tüm gün boyunca okul hemşiremiz tarafından kontrol edilir. Çocuklarımızın sağlık bilgilerini içeren formun eksiksiz doldurulması rutin sağlık kontrollerimiz açısından önemlidir. Gün içinde herhangi bir düşme, yaralanma durumunda ilk müdahale yapılarak okul hemşiremiz tarafından velilerimize bilgi verilir.

Okul ortamında meydana gelen kazalar için çocuklarımız sigortalıdır. Böyle bir durumda aileye ulaşılır ve öğrenci, okul idaresi tarafından ailenin yönlendireceği en yakın hastaneye ulaştırılır. Sigorta kapsamındaki müdahale ücreti sigorta tarafından karşılanır.