28.2.2024

“İELEV Okulları Okul Aile Birliği Korusu” İçin Fidanlarımızı Toprakla Buluşturduk

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu ve Özel İELEV Lisesi Okul Aile Birlikleri, geleneksel Yeni Yıl etkinliğinden elde edilen gelirle ÇEKÜL Vakfı 7 Ağaç Ormanları Projesi’ne 2 bin fidan bağışlayarak Şile Doğancılı’da “İELEV Okulları Okul Aile Birliği Korusu”nu var edebilmek için adım attılar. Daha iyi bir dünya ve sürdürülebilir bir gelecek için yola çıkılan bu kıymetli proje aracılığıyla öğrencilerimiz, fidanları toprakla buluşturma ve doğayla temas etme şansı elde ettiler. Gösterdikleri ekolojik duyarlılık ve doğaya nefes olmak konusundaki çabaları için Okul Aile Birliklerine teşekkür ediyor ve tüm katılımcı öğrencilerimizi kutluyoruz.