İELEV Özel Lisesi GIB Diploma Programı Aday OkuluİELEV Özel Lisesi GIB Diploma Programı Aday Okulu

Büyük Düşleri Gerçeğe Dönüştürme Gücü Elimizde.

Eğitim anlayışımızın odak noktasında “Sarı-Siyahlı kültürün temelini oluşturan değerleri benimsemiş, evrensel bakış açısına sahip, çift kültürlü, öncü insanlar yetiştirme” ülkümüz yer alır. Bu anlayışla yetişen öğrencilerimiz, yeteneklerini gerçek yaşamda geliştirme olanaklarını değerlendirir; yaşam boyu öğrenmenin kişisel gelişimleri bakımından önemini kavrayarak gerekli temel becerileri edinirler.

Üç yaş grubuyla başlayan ve kesintisiz olması gerektiğine inandığımız eğitim uygulamalarımızda, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözetir; bu bireysel farklılıklara göre eğitimi biçimlendirmenin gerekliliğine inanarak hareket ederiz.

• Özverili, dayanışmaya inanan, sorumluluklarını bilen,
  • İnsana saygıyı, emeği, doğa ve çevre sevgisini temel alan,
  • Çok dilli ve kültürlü bir dünya vatandaşı olmayı hedefleyen,
  • Cumhuriyet’imizin kuruluş felsefesine bağlı, topluma katkıda bulunmayı görev sayan, Farklılıklara saygılı, hoşgörülü,
  • Atatürk ilkelerini sahiplenen,
  • Umut veren, umut dolu bir gençlik İELEV’de yetişiyor.
  • Gelecek Burada.
  • Gelecek Burada
  • İELEV Özel Lisesi İnşaatı Başlıyor
  • İELEV Eğitim Kurumları Öğrenci Kıyafetleri
  • İELEV Eğitim Kurumları TEOG Başarısı
  • İELEV Eğitim Kurumlarında Kontenjanlar Doluyor...
  • Gelecek İELEV'de Başlar.
  • Teog Başarısı
  • Yaşasın Okulumuz