4.1.2019

8. Sınıf Öğrencilerimiz İELEV Özel Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Alman Lisesi ve Robert Lisesi Tanıtım Gezilerine Katıldılar

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü, ortaokul öğrencilerinin bir üst eğitim öğretim kurumu olan ortaöğretim kurumlarını tanımaları, hedeflerini belirlemeleri ve motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla “Lise Gezileri” düzenlemektedir. Bu kapsamda öğrencilerimiz İELEV Özel Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Alman Lisesi ve Robert Lisesini ziyaret ettiler. Lise gezilerinin öğrencilerimizin hedef belirlemeleri, lise seçimi ile ilgili karar verme süreçlerini kolaylaştırması, liselerle ilgili gerekli sorgulama ve değerlendirmeleri yapmaları, lise kültürü ve ruhunu yaşamaları adına öğrencilerimizi olumlu etkilediği gözlemlenmiştir. Gezilerimiz devam edecektir.