Başarılarımız< Geri dönün

19.10.2010

1, 2 ODER 3 Yarışması'na Katıldık ve Kazandık

11.10.2010 tarihinde İELEV Özel Cağaloğlu İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencilerimizden “Kerem Can Bayraktar”, “Ece Köprülü” ve “Ezgi Ulusoy” ile Almanya’nın Münih kentine gittik. Eğlenceli bir yolculuğun ardından 12.10.2010 Salı günü ZDF-Bavaria stüdyolarında gerçekleşen “1, 2 ODER 3” yarışmasının çekimlerine katılarak okulumuzu ve ülkemizi temsil ettik.

Aynı yaş grubundan Alman ve Avusturyalı ekiplerle yarışan öğrencilerimiz, “Bilgisayar” konulu yarışmadan 29 puan alarak okulumuza ve ülkemize birincilik getirdiler.

Yarışmanın sonunda, öğrencilerimize ödül olarak 290 Euro’nun yanı sıra t-shirtler ve spor ayakkabıları hediye edildi. Öğrencilerimiz, kazandıkları 290 Euro’yu “Aziz Nesin Vakfı Çocuk Köyü”ne bağışlamaya karar vererek göğsümüzü bir kez daha kabarttılar.

WIR HABEN AN DER 1,2 ODER 3 SPİELSHOW TEİLGENOMMEN UND GEWONNEN

Am 11.10.2010 sind wir mit unseren Schülern Kerem Can Bayraktar, Ece Köprülü und Ezgi Ulusoy aus den 5. Klassen der İELEV private Grundschule, in Begleitung unserer Lehrerin Janset Gürbüz, nach München geflogen.Nach einer unterhaltsamen Reise haben wir am Dienstag, dem 12.10.2010, im ZDF Fernsehstudio Bavaria an den Aufnahmen der 1,2 oder 3 Spielshow teilgenommen. Wir haben unsere Schule und unser Land mit Erfolg vertreten.

Unsere Schüler haben mit einer gleichaltrigen Deutschen Manschaft und mit einer Österreichischen Mannschaft zum Thema “Computer" konkurriert und mit insgesamt 29 Punkten den ersten Platz gewonnen. Als Preis haben die Kinder 290 Euro , T-Shirts und Sportschuhe bekommen.

Stolz sind wir darauf, dass unsere Kinder sich dafür entschieden haben den Betrag über 290 Euro an die “Aziz Nesin Vakfı Çocuk Köyü” Stiftung zu spenden.