Başarılarımız< Geri dönün

3.4.2018

TÜBİTAK 12. Ortaokullar Arası Proje Yarışması

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Asya Bölge Sergisi’ ne katılmaya hak kazanan 8. sınıf öğrencimiz Irmak Üstün; 26-29 Mart tarihleri arasında Gebze Teknik Üniversitesinde, “Atık sulardaki gümüş iyonlarından nanoparçacık yaptık, içine kimyasal yerine kurumuş çimen atıkları kattık, antibakteriyel kumaş yaptık.” adlı projesini tanıtarak yaptığı projeyle jüriyi kendine hayran bırakmış ve Asya Bölgesi Kimya Birincisi olmuştur.

Asya Bölgesi Kimya Birincisi olarak 7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenecek Final Yarışması’na katılmaya hak kazanan İELEV Özel 125.Yıl Ortaokulu öğrencimiz Irmak Üstün’ü tebrik eder, öğrencimize başarılarının devamını dileriz.