Başarılarımız< Geri dönün

18.12.2017

The Duke Of Edinburgh Ödül Töreni

İELEV Özel Lisesi'nden 16 katılımcı öğrencimiz 13 Aralık 2017 tarihinde Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşen Gümüş Kategori Ödül Töreni’ne katılarak rozet ve sertifikalarını aldılar. Yeni bakış açıları ve farkındalık kazandıran, hayata farklı insanların penceresinden de bakabilmeyi öğreten, sosyal yardımlaşmada küçük diye bir kavrama yer olmadığını kanıtlayan ve toplumda eksik gördükleri yönleri geliştirebilme cesaretini gösteren öğrencilerimizin önümüzdeki yıllarda da aynı istekle ve çok daha fazla sayıyla yer almalarını hedefliyoruz. Toplumsal Hizmet, Beceri Geliştirme, Fiziksel Beceri ve Macera ve Keşif Kampı aktivitelerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.