Başarılarımız< Geri dönün

5.10.2018

Samsung Geleceğin Mucitleri 5. Bilim Yarışması”Nda Türkiye Çapında İlk 10 Okul Arasındayız!

Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından düzenlenen Samsung Geleceğin Mucitleri 5. Bilim Yarışması’na; 6. sınıf öğrencilerimizden Kerim BERK BEZİRCİ, 7. sınıf öğrencilerimizden ArdaÖRER ve Batuhan HALLAÇOĞLU’nun, Fen Bilimleri Bölümü danışmanlığında yürüttükleri “Borudaki Çatlağı Belirlemek İçin Ne Sensör Ne De Robot Gerekli; Basit Bir Devre, Led, Bir De Organik Atıklar Yeterli! adlı projeleriyle Nisan 2018’de başvuru yapılmıştı. 04.10.2018 tarihinde açıklanan sonuçlara göre Türkiye çapında ilk 10 proje içinde yer aldık. Öğrencilerimizi kutluyor, bir sonraki adım için başarılar diliyoruz.