Toplam: 254
3.12.2018
Okulumuzun Geleneksel Etkinliklerinden Biri Olan “Yeni Yıl Panayırı” nı Gerçekleştirdik

“15. Geleneksel Yeni Yıl Panayırı”, 01 Aralık 2018 Cumartesi günü İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu/ İlkokulu/ Ortaokulunda gerçekleştirilmiştir. Panayırımızda 7’ den 70’ e herkese hitap eden “İELEV Çocuk Korosu, El İşi Faaliyetler ve Sportif Aktiviteler” gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmiş olup satış stantlarımızda konuklarımıza birbirinden farklı, rengârenk hediye seçenekleri sunulmuştur. Tombala ile de çeşitli hediyeler kazanılmıştır. “Noel” e özgü tatlar ise güzel kış gününü daha da güzelleştirmiştir. Panayırımızın en önemli ve mutluluk veren kısmı ise elde edilen gelirin Nişantepe Anaokulu ve Nişantepe İlköğretim Okuluna, Barış için Müzik Vakfına, Sarı Siyah Destek Platformuna, Serçeboğazıİlkokuluna ve Gümüşdere İlkokul ve Ortaokuluna bağışlanacak olmasıdır. Etkinliğimize katılarak gerek velisi gerek öğrencisi gerekse öğretmeni ile bizlere maddi manevi destek veren “İELEV Ailesi” nin tüm fertlerine teşekkürü borç biliriz. 15. Weihnachtsbasar Am 01. Dezember 2018 haben wir in feierlicher Stimmung unseren 15. traditionellen Weihnachtsbasar an unserer Schule veranstaltet. Es gab diverse weihnachtliche Aktivitäten für Groß und Klein: Unser Kinderchor, unsere Bastelstände und sportliche Aktivitäten sorgten für Unterhaltung! An den Verkaufsständen gab es eine bunte Palette an Weihnachtsgeschenken. Es wurden viele Geschenke verlost! Für das leibliche Wohl war natürlich gesorgt: Weihnachtliche Köstlichkeiten bei einer weihnachtlichen Atmosphäre, ließen den schönen Wintertag genießen. Die Einnahmen werden an den Nişantepe Kindergarten, die Nişantepe Grund- und Mittelschule, an die Stiftung der Musik für Frieden, an die Sarı Siyah Selbsthilfe, an die Serçeboğazı Grundschule und an die Gümüşdere Grund- und Mittelschule gespendet. Wir bedanken uns bei unserer großen IELEV-Familie!

Toplam: 254

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu