Değerli Velilerimiz,

İELEV ÖZEL LİSESİ Okul Aile Birliğimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği 26.11.2020 tarihinde toplanan Genel Kurul sonucunda seçilerek göreve başlamıştır.

Birliğimizin en temel hedefi; çağdaş dünya bilincinde, Atatürk’ün gösterdiği yolda, yaratıcı düşünceye sahip, geleceğin değişimini yönlendirecek bireylerin yetişmesi esnasında okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında sürekli iletişimi sağlamak, okulumuzun amaç ve hedeflerini geliştirmesine yardımcı olmak, çocuklarımızın başarı ve bilgisini arttırmaya yönelik mevcut sosyal, kültürel faaliyetlere zenginlik katmak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmektir.

Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimizin İELEV velileri olacağına yürekten inanan Okul Aile Birliğimiz her ayın ikinci salı günü okulda toplanır.

Her İELEV ÖZEL LİSESİ velisi, Okul Aile Birliği’nin doğal bir üyesidir.

2020-2021 Öğretim Yılı İELEV ÖZEL LİSESİ Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri:

Yönetim Kurulu:

Yönetim Kurulu Bşk.    Şule Uyguç