İELEV ÖZEL LİSESİ Okul Aile Birliğimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği 04.11.2021  tarihinde toplanan Genel Kurul sonucunda seçilerek göreve başlamıştır.

Birliğimizin en temel hedefi; çağdaş dünya bilincinde, Atatürk’ün gösterdiği yolda, yaratıcı düşünceye sahip, geleceğin değişimini yönlendirecek bireylerin yetişmesi esnasında okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında sürekli iletişimi sağlamak, okulumuzun amaç ve hedeflerini geliştirmesine yardımcı olmak, çocuklarımızın başarı ve bilgisini arttırmaya yönelik mevcut sosyal, kültürel faaliyetlere zenginlik katmak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmektir.

2021-2022 İELEV Özel Lisesi Okul Aile Birliği Üyeleri

Yönetim Kurulu Asil

Şule Uyguç - Başkan
Elif Özlem Tiryakioğlu - Başkan Yardımcısı
Hacer Ballıbaba - Muhasip
Hacer Çetin Irmak - Yazman
Ela Sorgüven - Asil Üye

Yönetim Kurulu Yedek

Hakan Altun - 1. Yedek Üye
Nagehan Kutlutürk - 2. Yedek Üye
Didem Saran Hasar - 3. Yedek Üye
Gonca Çelik - 4. Yedek Üye
Gülsüm Algan Gürsoy - 5. Yedek Üye

Denetleme Kurulu

Birsen Tankaya Dinç - Başkan
Gülnur Şahin - Asil Üye
Gülşah Gürer - Asil Üye
Betül Coşkun - Yedek Üye
Selmin Köksel - Yedek Üye
Oğuz Kasap - Yedek Üye

Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimizin İELEV velileri olacağına yürekten inanan Okul Aile Birliğimiz aylık toplanır.

Aylık toplantı tarihleri aşağıdaki gibi belirlenmiş olup, değişiklik olması halinde toplantı davetiyle bildirilecektir:

Her İELEV ÖZEL LİSESİ velisi, Okul Aile Birliği’nin doğal bir üyesidir.