İELEV Özel Lisesi “Hak Ediyorum” Bursu

İELEV Özel Lisesi “Hak Ediyorum Bursuna” başvurmak için neden İELEV’de öğrenim görmek istediğinizi anlattığınız niyet mektubuyla birlikte bir e-portfolyo hazırlamanızı bekliyoruz.

Fark yaratan, girişimciliğinizi, yaratıcılığınızı, sosyal yönünüzü gösteren çalışmalarınızdan oluşan e-portfolyonuzu aşağıdaki gibi hazırlayabilirsiniz:

• Katıldığınız bir MEB yarışması, TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları, TÜBİTAK Matematik Olimpiyatı, Maker, Robotik, FIRST LEGO League (FLL) Turnuvaları, sanat ve spor organizasyonları ile ilgili katılım veya başarı sertifikalarını tarayarak bir klasör içine ekleyiniz. (Sertifikalar Klasörü)
  • Katıldığınız her bir sosyal sorumluluk projesi ile ilgili bilgileri “Projenin amacı, hedef kitlesi, sizin bu projedeki rolünüz, sonuçlar…” gibi başlıklar altında, bir Word dokümanı olarak 300 kelimeyi aşmayacak şekilde yazınız. (Projeler Klasörü)
  • Yayınlanmış veya sergilenmiş bir ürününüzü (şiir, resim, fotoğraf, makale vb) tarayarak, fotoğraf veya pdf formatında bir klasör içine ekleyiniz. (Ürün Klasörü)
  • Yabancı dil alanında katıldığınız sınavlarda elde ettiğiniz başarı belgelerinizi ekleyiniz. (Yabancı Dil Klasörü

İELEV Özel Lisesi “Hak Ediyorum Bursu” toplam 5 öğrenciye %20 oranında verilecektir.

E-portfolyonuzu ve mektubunuzu hakediyorum@ielev.k12.tr adresine 27 Haziran 2018 tarihine kadar bekliyoruz.

”Hak Ediyorum Bursu” içeriği ve devam şartlarına aşağıdaki burslar, indirimler ve ödüller yönetmeliği linkinden ulaşabilirsiniz:

02052018

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu