İELEV Özel Lisesi Bilgi Talep Formu

Değerli Anne ve Babalar,

2019 - 2020 eğitim - öğretim dönemi İELEV Özel Lisesi kayıtlarına ilişkin gelişmeleri öğrenmek için aşağıdaki bilgileri doldurarak paylaşmanızı bekleriz.

30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Açık Kapı Günümüze katılmak ve bireysel randevu almak için lütfen formu doldurunuz.

Saygılarımızla,
İELEV Özel Lisesi

Not: 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek Almanya’da Yükseköğrenim Fuarı hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Aday Velinin Bilgileri
  Açık Kapı Gününe katılmak istiyorum

Bireysel randevu almak istiyorum

Randevu talep formunda paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine, korunmasına ve gerektiğinde aktarılmasına açıkça rıza gösteriyorum.

Velisi olduğum aday öğrenciye ilişkin olarak, randevu talep formunda paylaştığım kişisel verilerin işlenmesine, korunmasına ve gerektiğinde aktarılmasına açıkça rıza gösteriyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konusunda detaylı bilgilenmek için ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu