İELEV Özel Lisesi-LGS Taban Puan-Kontenjan-Ön Kayıt-Burs Bilgileri için tıklayınız

Fotoğrafçılık Kulübü

Fotoğrafçılık Kulübünün temel amacı; öğrencilerin fotoğraf hakkında bilgi ve becerilerini geliştirerek bu konuda çeşitli projeler üretmelerini sağlamak ve yapacağı fotoğrafa ilişkin çalışmalarına destek vermektir.

Fotoğrafçılık Kulübü çalışmalarında; fotoğraf sanatına ilgi duyan ve bu alanda deneyim sahibi olmak isteyen öğrencilerimize;

• Temel fotoğraf teknik ve estetik bilgileri verilir.
  • Çektikleri fotoğraflarla yaparak-yaşayarak öğrenme temelinde gerçekleştirirler.
  • Güzel sanatların bir dalı olan fotoğrafçılık sanatında kendilerini ifade etmelerini sağlamaktır.
  • Özgüvenlerini geliştirmek çalışmaların ana hedeflerini oluşturmaktadır.

Sene içinde öğrencilerle fotoğraf teknikleri, çekilen fotoğrafları inceleme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda seçilen fotoğraflarla sene sonu sergisi düzenlenir.