Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat ile Sosyal Gelişim

İELEV Özel Lisemizde, sosyal sorumluluk bilincine sahip, sporla iç içe, sanatsever, yardımlaşma duygusuyla yoğrulmuş, farkındalığı yüksek, bu dünyada kendisinden başkalarının olduğu fikrine inanmış duyarlı bir gençlik yetiştiriyoruz.

Bu ilkeler doğrultusunda, İELEV Özel Lisesi öğrencilerimizin Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Diploma Programında bulunan 150 saatlik “Yaratıcılık, Bedensel Hareket ve Hizmet” modüllerini 2 yılda başarıyla tamamlaması gerekmektedir.

Bu program dahilinde öğrencilerimiz bir araya gelerek çeşitli kulüplerde aktif çalışmalarını sürdürmektedirler.

Destination Imagination, Robotik Kulübü, MUN Kulübü, The Duke of Edinburg’s International Award öğrencilerimizin çalıştıkları uluslararası kulüplerdir.