Yeni Kayıt Ücreti ve Ödeme

EĞİTİM ÜCRETİ VE ÖDEME SEÇENENEKLERİ

I. 2019-2020 EĞİTİM DÖNEMİ LİSE HAZIRLIK SINIFI OKUL ÜCRETİ

Aşağıda belirtilen toplam okul ücreti 2019-2020 eğitim öğretim dönemi için geçerli olup, bu tutara eğitim öğretim hizmetleri, kahvaltı, öğle yemeği, etkinlikler, şehir içi gezi masrafları ve %8 KDV dahildir.

Sınıfı
Eğitim Öğretim
Ücreti

Yemek
Ücreti
KDV
(%8)
Toplam Ücret
(Okul Ücreti)

Lise Hazırlık Sınıfı

61.500,00 TL 4.750,00 TL 5.300,00 TL 71.550,00 TL
  • Tüm ders kitapları (kaynak kitaplar ve okuma kitapları dahil olmak üzere), kırtasiye malzemeleri, ders araç ve gereçleri (müzik aletleri, hesap makinesi vb), okul forması, gösterilerde kullanılan kostümler ve servis bedeli okul ücretine dahil değildir.
  • Yukarıda yer alan okul ücretleri 2020 yılı Şubat ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde öğrenci velileri tarafından ödenebilir.

II. ÖDEME SEÇENEKLERİ

Aşağıda belirtilen ödeme seçeneklerini kullanarak okul ücretini ödeyebilirsiniz;

a) Peşin ödeme:

Peşin Ödeme Dönemi

Ödeme Şekli İndirim Oranı
01.07.2019 - 31.07.2019  Peşin Bankaya Havale
Kredi Kartı Tek Çekim
5%
4%

Peşin ödemede uygulanacak indirim tutarı düşüldükten sonra kalan okul ücretini, anlaşmalı banka hesabımıza yatırabilir ya da kredi kartınız ile tek çekimde peşin ödeyebilirsiniz. Yukarıdaki tabloda belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır.

Not: Aşağıda bilgileri bulunan banka kartları ile okul ücretinin tek çekim ile pesin ödenmesi halinde banka tarafından ekstrede *4 taksitte veya *6 taksitte ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

• Yapı ve Kredi Bankası Kredi Kartları (Tek Çekime 6 taksit)
  • Garanti Bankası Kredi Kartları (Tek Çekime 4 taksit)
  • İş Bankası Kredi Kartları (Tek Çekime 4 taksit)

b) Kredi kartı ile taksitli ödeme:

Okul ücreti 128 bit şifre ile güvence altına alınmış web sayfamızdan anlaşmalı bankalarımızın kredi kartları ile kolay ve güvenli bir şekilde ödenebilir.

Bu ödeme seçeneğinde toplam tutar, kredi kartınızdan blokeli olarak tahsil edilir.

Anlaşmalı Bankalarımız

1. Yapı ve Kredi Bankası
  2. Garanti Bankası
  3. İş Bankası

* Kredi kartı ile yapılacak ödemelerde bir/birden fazla kredi kartı kullanılarak ödemeler tamamlanabilir.
* Kredi kart limitlerinizi ve kartınızın internet alışverişine açık olup olmadığını lütfen kontrol ediniz.
* Ödeme işlemlerinde Amex kart geçerli değildir.

c) Banka Kredili Mevduat Sistemi (TEST Sistemi*) ile taksitli ödeme:

Bu sistem ile okul ücreti ödemelerinin yapılabilmesi için mali sorumlu veli adına anlaşmalı bankamız nezdinde kredili mevduat hesabı (TEST) açılacak olup, ödemeler 2020 yılı Şubat ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde TEST hesabına yatırılacaktır.

Not: Bu sistem ile ödeme yapmayı tercih etmeniz halinde, kayıt işlemini tamamlamak için peşinat tutarını anlaşmalı banka hesabımıza yatırmış olmanız veya kredi kartı ile ödemeniz gerekmektedir. Peşinat tutarı haricindeki diğer taksit tutarları banka nezdinde sizin adınıza açılacak olan TEST hesabına yatırılacaktır.

*TEST: Yapı ve Kredi Bankası Taksitli Eğitim Sistemi

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu