Ara Sınıflara Geçiş Sınavı Başvurusu

Değerli Aday Velimiz,

İELEV Okullarına başvuran tüm aday öğrencilerin kabul süreci Aday Öğrenci Kabul Komisyonunca yapılır. Komisyonda Okul Yönetimi, Ölçme Değerlendirme-Program Geliştirme Birimi ile Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı yer alır. Komisyon öğrencinin kuruma kabul edilip edilmeyeceğine; Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından yapılan Tanıma Çalışması ve Aday Öğrenci Sınavı bilgileri ışığında karar verir.

İELEV Ailesi’ne katılımınız için gerekli tüm koşulların olumlu olması ümidiyle, aday öğrencimize başarılar dileriz.

ARA SINIFLARA GEÇİŞ YÜZ YÜZE VE ONLINE SINAV YÖNERGELERİ 2020-2021

"2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN YÖNERGELER GÜNCELLENECEKTİR"

İELEV Özel İlkokulu / Ortaokulu – Cağaloğlu Yüz Yüze Sınav yönergesi için tıklayınız
İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu – Çekmeköy Yüz Yüze Sınav  yönergesi için tıklayınız

İELEV Özel İlkokulu / Ortaokulu – Cağaloğlu Online Sınav yönergesi için tıklayınız
İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu – Çekmeköy Online Sınav yönergesi için tıklayınız

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı resmi kuruluşudur.