Başarılarımız< Geri dönün

10.5.2018

İngilizce ve Fen Bilimleri Ortak Çalışması “I HAVE A SOLUTION” Fen Proje Yarışması

19 Nisan 2018 Perşembe günü, İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Ortaokulu tarafından düzenlenen “I HAVE A SOLUTION” adlı proje yarışmasına “Owing to Salvinia Natans, Water in Dams is So Light.” isimli projeleri ile katılan 8.  sınıf öğrencilerimizden Nil ÖZCANOĞLU, Merve Ceren TUNÇEL ve Ezgi ARIKANOĞLU birincilik ödüllerini 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Novada Alışveriş Merkezi Cemal Süreyya Etkinlik Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde aldılar. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.