Bizden Haberler< Geri dönün

30.1.2016

İELEV Özel Lisesi Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Diploma Programı Aday Okulu

İELEV Özel Lisesi, hedeflediği Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Diploma Programı için “Aday Okul” statüsünü alarak iki yıl sürecek akreditasyon süreci için ilk resmi adımı atmış oldu.

Bundan sonraki süreçte Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Okulu olmak üzere talep edilen şartların yerine getirilmesi için çalışmalar devam edecektir. Eğitimcilerimiz geçtiğimiz Şubat ayından bu yana IB Eğitimleri almaktadır. Yurtiçi ve yurt dışında gerçekleşen eğitimlere katılmaya devam edeceklerdir.
İELEV Özel Lisesi Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat akreditasyonunun Eylül 2017’de tamamlanması hedeflenmektedir.