Başarılarımız< Geri dönün

31.12.2019

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımımız “İlçe Şampiyonu”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımımız, 09-31 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Okul Sporları Çekmeköy Futbol Küçük Erkek İlçe Birinciliği Müsabakaları” na katılmıştır.

On bir okulun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizden Sarp Karatopraklı, Yavuz Nugay, Muhlis Sarp Sözmen, Deniz Keleş, Kuzey Kurtuldu, Kutay Polat, Hasan Efe Çelik, Taner Doruk Şerefoğlu, Osman Memecan, Ömer Altındağ, Ali Atağ, Ali Erim Yorulmaz ve Can Arslan’ın katılımıyla oluşturulan Küçük Erkek Futbol Takımımız; “İlçe Şampiyonluğu” nu elde etmiştir.

Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, bölge müsabakalarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu