Başarılarımız< Geri dönün

10.5.2018

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımımız “İlçe Şampiyonu”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu  Küçük Erkek Basketbol Takımımız  “İlçe Şampiyonu”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımımız, 12 Nisan - 08 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Çekmeköy İlçe Okul Sporları Basketbol Müsabakaları” na katılmıştır.

On beş okulun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizden “Demir Atasoy, Ege Yörükalp, Ege Bulut, Arda Acıoğlu, Kuzey Bingöl, Ali Kemal Üçgüler, Uraz Aybar, Kaan Okcu, Berk John Türeci, Mehmet Eren Alpan, Ali Şahin, Selim Uraz Gedikli, Yunus Bahadır Erdinç, Can Öğer ve Kaan Yakupoğlu” nun katılımıyla oluşturulan “Küçük Erkek Basketbol Takımı” mız; “İlçe Şampiyonluğu” nu elde etmiştir.

Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.