15.10.2019

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu /İlkokulu /Ortaokulunda “Çocuklarla ve Gençlerle Sanat Terapisi Uygulamaları” Eğitimi Tamamlandı.

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu/İlkokulu/Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü ile Görsel Sanatlar Bölümünün birlikte organize ettiği “Çocuklarla ve Gençlerle Sanat Terapisi Uygulamaları” eğitimi tamamlandı. 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde rehber öğretmenlerin, görsel sanatlar öğretmenlerinin, gönüllü anaokulu ve ilkokul öğretmenlerinin katılım gösterdiği bu eğitim, Uzman Klinik Psikolog Nur Dinçer tarafından gerçekleştirildi. Kişinin duygularını sanat yolu ile dışa vurma yöntemlerinden biri olan “Sanat Terapisine” dair teorik bilgi ve uygulamalı çalışmalar büyük bir keyifle tamamlandı. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi ve Görsel Sanatlar Bölümü olarak Uzman Klinik Psikolog Nur Dinçer’e ve öğretmenlerimize katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.