İELEV Özel Lisesi-LGS Taban Puan-Kontenjan-Ön Kayıt-Burs Bilgileri için tıklayınız

Etkinlikler< Geri dönün

30.5.2019

İELEV Gönüllüleri Nişantepe İlköğretim ’de…

İELEV Gönüllüleri Topluluğu olarak 29 Mayıs Çarşamba günü hami okulumuz Nişantepe İlköğretim Okulunu ziyaret ettik. “Eğitime Destek” çalışmalarımızın pilot uygulaması olan bu etkinlikte 24 gönüllü arkadaşımız 1,2 ve 3. sınıflarda çeşitli çalışmalar yaptılar. 1. sınıflarda sanat, 2. sınıflarda okuma ve 3. sınıflarda da drama konularında yoğunlaştırılmış programları uygularken hem gönüllüler hem de öğrenciler çok eğlendiler. Etkinliğimizin sonunda öğrencilerin ve öğretmenlerin bizlere ilettiği olumlu geri dönüşler ise bizi çok memnun etti ve motivasyonumuzu artırdı. Önümüzdeki yıl bu çalışmanın alanını genişleterek Nişantepe İlköğretim Okulu ile daha sık bir araya gelmeyi planlıyoruz.