17.4.2018

FIDS Hareketi Çalışmaları Kapsamında Bremen Mızık-ÇILARI Okulumuzda Tiyatro Gösterisi Yaptılar!

17 Nisan 2018 Salı günü; ana sınıfı, 1, 2, 3 ve 4. sınıfı öğrencilerimiz, “Yaşamdaki Paydaşlarımız: FIDS (Feel, Imagine, Do and Share) Hareketi!” projesi kapsamında “Bremen Mızık-ÇILARI” adlı tiyatro etkinliğine katıldılar. Etkinlikte sirklerin, hayvanat bahçelerinin, sokağa terk edilen hayvanların ve yunus parklarının gerçeğinden; petshop gerçeğine birçok hayvan hakları ihlalleri çocukların dilinden anlatıldı. Öğrencilerimiz, hayvanların yaşadıkları zorluklarla ilgili pek çok ders çıkararak salondan ayrıldılar.  Bu tiyatro etkinliğini okulumuzda gerçekleştiren HAYTAP Eğitim Tiyatrosu ekibine teşekkür ederiz.