Veli Sorumlulukları

• Covid süreç yönetimi kapsamında velilerimizin okul ile işbirliği içerisinde olması beklenmektedir.
  • Veli iletişim bilgilerinizin güncel olduğundan emin olun. Gerekli güncellemeleri K12Net Sistemi üzerinden yapın.
  • Okulun Covid süreç yönetimi kapsamında sizler ile paylaştığımız dokümanları zamanında tamamlayın.
  • Çocuğunuz herhangi bir COVID-19 pozitif vakası ile temas halindeyse acilen okul yönetimi ile iletişime geçin.
  • Her sabah, çocuğunuzda hastalık belirtileri olup olmadığını kontrol edin.
  • Çocuğunuzun ateşi 37.5 derece veya daha yüksekse okula göndermeyin.
  • El dezenfektanı ve maske çantası hazırlama, kullanılmış maskeleri ve elleri yıkama dahil olmak üzere okuldan önce ve sonra günlük rutinler geliştirin.
  • Çocuğunuzla, onun sağlığını korumak için bu sene okulun farklı görüneceği hakkında konuşun.
  • Öğrencinin yanına su matarasını dolu bir şekilde koymayı unutmayın.
  • Öğrencinin yanına en az iki maske koymayı unutmayın.
  • Çocuklarınızla okulda almaları gereken ek önlemler hakkında konuşun.
  • Okulda yavaş ve sakin hareket etmenin önemini hatırlatın.
  • Okul merdivenlerini kullanırken iniş ve çıkış yönlerini dikkate almalarını hatırlatın.