Aday Öğrenci Sistemine Giriş için Tıklayınız

Okullarımıza Ziyaret

Pandemi süreci boyunca zorunlu durumlar dışında okulumuza randevusuz ziyaretçi kabul edilmeyecektir. Tüm görüşmelerin online olarak yapılması planlanmaktadır.

Velilerimizin okul kapısı dışında öğrencisini bırakması ve yine okul dışından alması gerekmektedir. Bu süreçte nöbetçi öğretmenlerimiz ve güvenlik birimimiz destek olacaklardır.

Okul önündeki yolda velilerimizin arabalarıyla bekleme yapmalarına izin verilmeyecektir.

Çok zorunlu durumlarda randevu ile kabul edilen ziyaretçilerin tek bir noktadan girişleri mümkün olacak, belirtilen noktada görüşmesi gerçekleştirilecek ve ziyaretçinin okul içinde dolaşmasına izin verilmeyecektir.

Tüm ziyaretçilerin maske takması zorunludur. Okul içine maskesiz ziyaretçi alınmayacaktır.

Okul içine giriş yapan ziyaretçilerin ateş ölçümü güvenlik görevlileri tarafından yapılacaktır. Ateşi 37,5 derecenin üstünde olan ziyaretçiler okula alınmayacak, kurum reviri ve idare bilgilendirilecektir.

Tüm ziyaretçiler girişlerde yer alan dezenfektan ile ellerini dezenfekte etmek durumundadırlar.

Dışarıdan gelen kişisel kargo, çiçek ve gıda siparişleri kurumumuza kabul edilmemektedir. Dışarıdan kurumsal olarak gelen kargo, paket ve zarflar B kapımızdan (servis ve araç girişinin yapıldığı kapı) kabul edilerek sterilize edilmektedir.