Aday Öğrenci Sistemine Giriş için Tıklayınız

İdari Düzenlemeler

MEB kararıyla, Mart 2019’da, okullarda uzaktan eğitime geçilmesiyle birlikte gerek okullarımızda gerekse Genel Müdürlüğümüz bünyesindeki idari düzenlemeler pandemi şartlarına uygun olarak düzenlenmiş, akademik ve idari faaliyetlerimiz başarıyla sürdürülmüştür

Covid-19 pandemisi ve süregelen normalleşme sürecinde  İELEV Eğitim Kurumları olarak birinci önceliğimiz öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumaktır.

Bu kapsamda T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından çıkarılan genelge ve yönergelere uygun olarak “yeni normal” şartlarının sağlanması için gerekli önlemler ve denetimler kurumumuz ilgili birimleri tarafından uygulanmaktadır. İdari birimlerimize dışarıdan ziyaretler sınırlandırılmış, tüm binalarımızın girişinde ateş ölçümü başlatılmıştır. İdari ofislerimizde görevli personele hijyen için gerekli ekipmanlar temin edilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Tüm çalışanlarımızın güncel sağlık durumu, HES kodları üzerinden düzenli olarak takip edilmektedir.

İdari birimlerimiz tarafından sunulan veli hizmetlerimizin tamamı online olarak yürütülebilmektedir. Bu süreçte, siz değerli velilerimizden ricamız; işlemlerinizi olabildiğince online olarak halletmenizdir.