İELEV Özel Lisesi Tanıtım Günü’ne Kayıt için Tıklayınız

Etkinlikler ve Duyurular< Geri dönün

19.11.2021

Büyükelçi Bay Jürgen Schulz’dan Lisemize Ziyaret

Almanya Federal Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi Bay Jürgen Schulz ve eşi Bayan Sheila Stanton, 11 Kasım 2021 tarihinde İELEV Özel Lisemizi ziyaret ettiler.

Alman Direktörümüz Thomas Stahlmann’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Argun, Yönetim Kurulu Eski Başkanımız Av. Refik Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Eğitim Komitesi Başkanımız Dr. Selçuk Tuzcuoğlu ve İELEV Eğitim Kurumları Genel Müdürümüz Burak Kılanç’ın da hazır bulunduğu ziyaret son derece samimi bir atmosferde geçti. Okul binamızı gezen Büyükelçi Schulz ve Eşi, kütüphanemizde 11 ve 12. sınıf IB Diploma Programı öğrencilerimizden bir grup ile sohbet etti.

Büyükelçi Schulz ve Eşi, okulumuzdan memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.