İELEV Okullarında Üç Öğretmenimiz ADE!

Bikem Tanriverdi, Apple tarafından, Apple Distinguished Educators (ADE) 2019 Sınıfı'na kabul edilmiştir. Apple, ADE Programı'nı K-12 ve yüksek öğretim alanında öğretim ve öğrenim süreçlerini güçlü bir şekilde dönüştürmek için Apple teknolojilerini kullanan öncü eğitimcileri takdir etmek amacıyla 1994 yılında oluşturmuştur. Bu yıl 25. yılını kutlayan program, vizyon sahibi ve yenilikçi 2.800'den fazla eğitim liderinden oluşan küresel bir topluluğa dönüşmüş olup diğer eğitimcilerin iPad ve Mac ile neler yapılabileceği konusunda düşünmelerine de yardımcı olmaktadır. Dünya genelindeki ADE'lerin katkılarıyla ilgili daha fazla bilgi almak için https://www.apple.com/tr/education/apple-distinguished-educator/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/ Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Bikem Tanriverdi dışında İELEV Okullarında iki öğretmenimiz daha ADE olarak önceki yıllarda kabul edilmişti. İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/ Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Didem Akpınar ADE Class of 2015 ve İELEV Okulları Eğitim Teknoloğu Serhat Gürgün ADE Class of 2017’de kabul edilmişti.

Bir Apple Distinguished School olan İELEV Okulları ADE olan eğitimcilerini kutluyor ve onlara destek olmaya devam ediyor.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu