Başarılarımız< Geri dönün

26.12.2017

12. Çin Uluslararası Karikatür Yarışmasından 1 Altın, 2 Gümüş, 2 Bronz ve 3 Mansiyon Aldık!

12. Çin Uluslararası Karikatür Yarışmasından 1 Altın, 2 Gümüş, 2 Bronz ve 3 Mansiyon Aldık!

Çocuk ve gençlerin yaratıcılıklarını keşfetmeleri ve dünyaya dair bakış açılarını karikatürler ile ifade etmelerini sağlamak amacıyla, Çin’in Hangzhou şehrinde çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen ve bu yıl 12.si gerçekleşen uluslararası karikatür yarışmasına “Bir Horozun Resmi” ve “Benim Dünyam” konularında öğrencilerimizin yaptıkları karikatür ve resimlerle katıldık. Nürnberg-Erlangen’de faaliyet gösteren Konfuzius–Institut aracılığı ile bizlere duyurulan ve ilk kez katıldığımız bu yarışmanın sonucu bizleri fazlasıyla mutlu etti. Yarışmaya katılan 4. sınıf öğrencilerimizden Alin YAZICI altın, Haki İÇEN ve Alp İRFANOĞLU gümüş, Yaz ÇORUMLUOĞLU ve 5.sınıf öğrencimiz Deniz ÇETİN bronz; 4.sınıf öğrencilerimizden Efe TEZEL, A.Lina THOMSEN ve 5. sınıf öğrencimiz Ömer Arda YEL mansiyon ödülü almışlardır. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Unsere Schüler haben etliche Preisurkunden vom 12. Internationalen Comic- Wettbewerb in China bekommen, herzlichen Glückwunsch!

Der 12. Internationale Comic- Wettbewerb für Kinder und Jugendliche fand auch dieses Jahr wieder statt. Die Themen waren “Bild eines Hahns” und “Meine Welt”. Ziel des Wettbewerbs ist es, Kinder und Jugendliche zu ermutigen, ihre Kreativität zu entdecken und mit Comicarbeiten der Welt aus ihrer Sicht Ausdruck zu verleihen. Mehr als 250.000 Kinder und Jugendliche aus über 40 Ländern haben bereits daran teilgenommen. An der Organisation des Wettbewerbs hat das Konfuzius- Institut in Nürnberg- Erlangen mitgewirkt. Folgende Schülerinnen und Schüler haben Preisurkunden erhalten: Alin Yazıcı (Gold-Preisurkunde), Haki İçen und Alp İrfanoğlu (Silber-Preisurkunde), Yaz Çorumluoğlu und Deniz Çetin (Bronze-Preisurkunde), Efe Tezel, A.Lina Thomsen und Ömer Arda Yel (Ehrenurkunde).

Wir gratulieren unseren Schülerinnen und Schülern ganz herzlich und wünschen ihnen weiterhin viel Erfolg. 


Foto Galeri