Bizden Haberler< Geri dönün

19.11.2013

Yeni Yıl Panayırı...

Veli, öğrenci ve mezunlarımızın yoğun ilgi gösterdiği İELEV Eğitim Kurumlarının geleneksel “Weihnachtsbasar” ını (Yeni Yıl Panayırını) 10 yıldır velilerimizin ve bağışçılarımızın katkıları ile düzenlemeye devam ediyoruz.

Birinci yabancı dili Almanca olan öğrencilerimizin Alman kültür, gelenek ve göreneklerini yaşayarak öğrenmelerine olanak hazırlamak vazgeçilmez hedeflerimizdendir. Bu hedefe ulaşmada sponsorlarımızın desteği bizim için büyük bir önem taşımaktadır.

Her türlü destek bizim için önemlidir. Bitpazarında satılacak ürünler ve tombala çekilişinde verilecek armağanlar (ücretsiz doktor muayenesi, hediye kartı, sinema-tiyatro-konser-tatil-uçak bileti, restoran davetiyeleri, çeşitli hediyelik eşyalar, tekstil ürünleri, alışveriş kuponları...), velilerimiz ve mezunlarımızın bağışlarıyla elde edilmektedir. Çalıştığınız kurum veya kuruluşun hizmet verdiği alanda amacımıza katkıda bulunacak bir bağışla bu sosyal sorumluluk projemizi destekleyebilirsiniz. Kendi işiniz varsa bireysel destek de verebilirsiniz.

Yeni yıl panayırını düzenlemekle eğitim anlayışımızın temel taşlarından çok kültürlülük, vefa, dayanışma değerlerinin gereklerini yerine getirecek olmanın gururunu yaşıyoruz.

Ulu Önderimizin “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.“ sözünden yola çıkarak panayırdan elde edeceğimiz geliri aşağıda belirtilen vakıflara, sivil toplum kuruluşlarına ve ihtiyacı olan öğrencilere bağışlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

  • Eğitim olanaklarından yoksun çocukların, tükettiğinden çok üreten, toplumsal sorumluluğu olan, özgüvenli ve özverili, kendini sürekli geliştiren, kendine ve dünyaya eleştirel gözle bakan, topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayan ve kırk iki çocuğa ev sahipliği yapan Nesin Vakfı’na
  • Türkiye'de zihinsel engelli çocukların eğitimleriyle ilgilenen ve geleceklerini güvence altına almaya çalışan, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’ na
  • Otistik Çocuklar Vakfı’ na
  • Bolu- Gökçesu İlköğretim Okulu’ na
  • LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’ na

“Gönlünüzden ne koparsa” başka bir yerde, başka birilerini çok mutlu edebilir! 

Yardım etmemize yardım etmeniz dileğiyle şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Weihnachtsbasar  - Yeni Yıl Panayırı tarihlerimiz:

  • 15 Aralık 2013, Pazar -12.00 – 17.00
    İELEV Özel İlkokulu ve Ortaokulu – Cağaloğlu
     
  • 21 Aralık 2013, Cumartesi – 12.00 – 17.00
    İELEV Özel Anaokulu ve İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu – Çekmeköy