Bizden Haberler< Geri dönün

25.9.2013

Yaşasın Dilimiz!

İstanbul’da Dolmabahçe Sarayı'nda toplanan Birinci Türk Dil Kurultayının açılış günü olan 26 Eylül (1932), ülkemizde Dil Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Türkçe bölümü olarak Dil Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde TDK’ nin dili en iyi kullanan spiker ödülüne layık görülen Ayşenur Yazıcı’yı İELEV Özel 125. Yıl İlköğretim Kurumumuzda ağırladık.

Söyleşinin birinci bölümünde öğrencilerimizle Türk dili üzerine keyifli bir söyleşide bulunan Ayşenur Yazıcı; etkinliğin ikinci bölümünde öğrencilerimizin yazarlık, gazetecilik ve spikerlik ile ilgili sorularını yanıtladı. "Dilimizi neden düzgün kullanmıyoruz?" sorusuna öğrencilerimizle birlikte cevap arayan yazarımız söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.