Başarılarımız< Geri dönün

21.4.2014

World Scholar's Cup İzmir Round’da beş altın ve dört gümüş madalya

World Scholar's Cup İzmir Round’da beş altın ve dört gümüş madalya

İELEV Özel Ortaolulu ve İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz; 12 - 13 Nisan 2014 tarihlerinde Amerika tarafından düzenlenen ve İzmir Gelişim Kolejinin çeşitli okullardan toplam 50 grup öğrenciye ev sahipliği yaptığı “World Scholar’s Cup” a, İngilizce Öğretmenlerimiz Nergis Kasımoğlu ve Lale Tiryaki eşliğinde katılmışlardır.

7. sınıf öğrencilerimizden Sezin Deniz Ağır, Lara Tüzünsü, Sarp Kubilay, Yiğit Kılıçoğlu, Kaan Özkan ve Derin Çebi; ikinci dönemin başından itibaren belirlenen tema üzerinde çalıştılar ve yapılan etkinliklerde takım hâlinde dört farklı kategoride (Team Debate, Collaborative Writing, Scholar's Bowl ve Scholar' s Challenge) başarılı sentezler yapıp bu konular hakkında “World Scholar’s Cup” ta kendilerini başarılı bir şekilde ifade ettiler.

Öğrencilerimiz kendilerini yabancı bir dilde rahatça ifade etmelerinin sonucu olarak beş altın ve dört gümüş madalya almış olup 24 - 27 Haziran 2014' te Singapur’ da gerçekleşecek olan "Global Round" etkinliğine katılmayı hak kazanmışlardır.

Altın madalyalarını Scholar' s Challenge, Scholar' s Bowl ve Special Recognition ve Top Scorer dalarında; gümüş madalyalarını ise Debate Top Individuals, Writing ve History dallarında almışlardır. Ayrıca Sezin Deniz Ağır, Kaan Özkan ve Derin Çebi çeşitli dallarda onur ödülüne de layık görülmüştür.

İngilizce Bölümü olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz. 


Foto Galeri