Başarılarımız< Geri dönün

13.11.2017

Wir sind beim „1, 2 oder 3?“-Wettbewerb Gewesen

am 09. November 2017 haben die Viertklässler der İELEV Özel 125.Yıl İ.Ö.O., Berk Akçil (4C), Zeynep Erkmen (4A) und Mavi Taşkın (4B) an der Kinderquizshow „1, 2 oder 3?“ im  Münchner ZDF-Studio teilgenommen und den dritten Platz erreicht.

“1, 2 oder 3?” Yarışmasındaydık

09 Kasım 2017 Perşembe günü İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 4C sınıfı öğrencimiz Berk Akçil, 4A sınıfı öğrencimiz Zeynep Erkmen ve 4A sınıfı öğrencimiz Mavi Taşkın; Münih’ in ZDF kanalında yayınlanan “1,2 oder 3?” adlı yarışmaya katılmıştır.

Öğrencilerimiz, ana dili Almanca olan öğrencilerin katıldığı Almanya’ nın en popüler çocuk bilgi yarışması “1,2 oder 3?” ten “3.” lük ödülü alarak ayrılmışlardır.

Öğrencilerimizi yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyor, öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.