15.12.2015

Weihnachtsbasar - Yeni Yıl Panayırı

Veli, öğrenci ve mezunlarımızın yoğun ilgi gösterdiği İELEV Eğitim Kurumlarının geleneksel  “Weihnachtsbasar” ını (Yeni Yıl Panayırını) 12 yıldır velilerimizin, Okul Aile Birliğimizin, öğrencilerimizin ve bağışçılarımızın katkıları ile düzenlemeye devam ediyoruz.  

Birinci yabancı dili Almanca olan öğrencilerimizin Alman kültür, gelenek ve göreneklerini yaşayarak öğrenmelerine olanak hazırlamak vazgeçilmez hedeflerimizdendir. Bu hedefe ulaşmada sponsorlarımızın desteği bizim için büyük bir önem taşımaktadır.

Her türlü destek bizim için önemlidir. Bitpazarında satılacak ürünler ve tombala çekilişinde verilecek armağanlar (ücretsiz doktor muayenesi, hediye kartı, sinema-tiyatro-konser-tatil-uçak bileti, restoran davetiyeleri, çeşitli hediyelik eşyalar, tekstil ürünleri, alışveriş kuponları...), velilerimiz ve mezunlarımızın bağışlarıyla elde edilmektedir. Çalıştığınız kurum veya kuruluşun hizmet verdiği alanda amacımıza katkıda bulunacak bir bağışla bu sosyal sorumluluk projemizi destekleyebilirsiniz. Kendi işiniz varsa bireysel destek de verebilirsiniz.

Yeni Yıl Panayırını düzenlemekle eğitim anlayışımızın temel taşlarından çok kültürlülük, vefa, dayanışma değerlerinin gereklerini yerine getirecek olmanın gururunu yaşıyoruz.

Vereceğiniz destek, sadece birlikte güzel bir gün geçirmemizi değil başka bir değerli adımın da atılmasını sağlayacaktır.

Unutmayalım ki: “Helfen macht Helden.” (Her yardımsever bir kahramandır.)

Weihnachtsbasar  - Yeni Yıl Panayırı tarihlerimiz:

19 Aralık 2015, Cumartesi – 12.00 – 16.30

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu – Çekmeköy

 

20 Aralık 2015, Pazar -12.00 – 16.30

İELEV Özel İlkokulu ve Ortaokulu – Cağaloğlu