Başarılarımız< Geri dönün

18.5.2018

TÜBİTAK Türkiye Finalinde Olmak Bir Başka!

8B sınıfı öğrencimiz Aykut Dursun AYDOĞDU ve 8C sınıfı öğrencimiz Zeynep ÇAVUŞOĞLU, “Elektronik atıklardan ve patates kabuklarından bakır nanoparçacık yaptık, iletken mürekkep ve adsorban olarak kullandık.” adlı projeleri ile TÜBİTAK 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmalarında kimya dalında birinci olarak 06-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleşen Türkiye finaline gitmeye hak kazandılar. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz, hem Kayseri’deki projelerini dinleyen öğrencilere hem de okulumuzun öğrencilerine ilham kaynağı oldular. Şimdinin ve geleceğin büyük problemi olan elektronik atıklarla ilgili yenilikçi çözümleri için kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.