Bizden Haberler< Geri dönün

13.9.2013

Spiel – Spaß – Schule! Oyun - Eğlence – Okul!

Öğrendiğimiz dili, dört duvar dışında; kalemsiz, kitapsız, ödevsiz yaşamak ve yaşarken de keyif almak, genel kültürümüzü zenginleştirmek adına Almanca’yı Hafta Sonu Okulumuza taşıyoruz.

4 - 12 yaş aralığında çocuklarımızla eğlenerek öğrendiğimiz, yeteneklerimizi keşfe çıktığımız, farklı kültürleri tanıyacağımız, hem kendi dünyamızı, hem “Dünya”mızı zenginleştireceğimiz, birlikte sahnede, mutfakta, sınıfta ve hatta sokakta keşifte olacağımız, iletişim dilimizin sadece Almanca olduğu atölyelerimizde buluşuyoruz.

Die Welt der Märchen Masalların Dünyası, Basteln El İşi, Auf die Bühne! Sahne Sizin!, Musik & Rhythmus & Tanz Müzik & Ritim & Dans, Kochen & Kultur Yemek Kültürü, Backen & Kultur Pastacılık Kültürü, Wir entdecken Istanbul İstanbul’u Keşfediyoruz gibi atölyelerimiz ile çocuklarla eğlenerek öğrenme ortamını birlikte oluşturuyoruz. Değerli anne babalarımızı da unutmuyoruz. Evdeki paylaşımları arttırmak adına Anne - Babalar için düzenlediğimiz yabancı dil kurslarında ise Almanca öğretiyoruz. Atölyelere katılmak için iletisim@ielev.k12.tr adresimiz üzerinden iletişime geçmeniz yeterli.  Hafta sonları okullarımızda görüşmek üzere...