Tanıtım Günleri Programı

Değerli Anneler ve Babalar,

İELEV (İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı) Okulları olarak, okul başarısının yanı sıra ulusal ve evrensel değerlere sahip, çok kültürlü bireyler yetiştirme vizyonuyla çıktığımız yolda önümüzdeki eğitim- öğretim yılı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Bu yıl da siz değerli aday velilerimizle tanışmak ve okullarımızı sizlere tanıtmak için Tanıtım Günlerimizi belirlerdik.

Aşağıda ayrıntılarına ulaşabileceğiniz Tanıtım Günlerimizde sizleri görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,
İELEV Okulları

• İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu/ İlkokulu/ Ortaokulu- Çekmeköy / Tanıtım Günü detayları için tıklayınız.

• İELEV Özel Ana Sınıfı/ İlkokulu/ Ortaokulu – Cağaloğlu / Tanıtım Günü detayları için tıklayınız.

İELEV Özel İlkokulu / Cağaloğlu, 2018- 2019 eğitim – öğretim yılı 1.sınıf kontenjanı dolmuştur. İlgi gösteren tüm aday velilerimize teşekkür ederiz.

Not: Bireysel okul ziyaretleri randevu verilerek organize edilecektir.

Randevu Talep Formu için tıklayınız.