Toplam: 212
11.12.2017
Okulumuzun Geleneksel Etkinliklerinden Biri Olan “Yeni Yıl Panayırı” nı Gerçekleştirdik

“14. Geleneksel Yeni Yıl Panayırı”, 10 Aralık 2017 Pazar günü İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulunda gerçekleştirilmiştir. Panayırımızda 7’ den 70’ e herkese hitap eden “İELEV Çocuk Korosu, El İşi Faaliyetler ve Sportif Aktiviteler” gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmiş olup satış stantlarımızda konuklarımıza birbirinden farklı rengârenk hediye seçenekleri sunulmuştur. Tombala ile de çeşitli hediyeler kazanılmıştır. “Noel” e özgü tatlar ise güzel kış gününü daha da güzelleştirmiştir. Panayırımızın en önemli ve mutluluk veren kısmı ise elde edilen gelirin “Nişantepe Anaokulu, Nişantepe İlkokulu, Ayvalık - Çamoba İlkokulu ve Sarı Siyah destek Platformu” na bağışlanacak olmasıdır. Etkinliğimize katılarak gerek velisi gerek öğrencisi gerekse öğretmeni ile bizlere maddi manevi destek veren “İELEV Ailesi” nin tüm fertlerine teşekkürü borç biliriz. 14. Weihnachtsbasar Am 10. Dezember 2017 haben wir in feierlicher Stimmung unseren 14. traditionellen Weihnachtsbasar an unserer Schule veranstaltet. Es gab diverse weihnachtliche Aktivitäten für Groß und Klein: Unser Kinderchor, unsere Bastelstände und sportliche Aktivitäten sorgten für Unterhaltung! An den Verkaufsständen gab es eine bunte Palette an Weihnachtsgeschenken. Es wurden viele Geschenke verlost! Für das leibliche Wohl war natürlich gesorgt: Weihnachtliche Köstlichkeiten bei einer weihnachtlichen Atmosphäre, ließen den schönen Wintertag genießen. Die Einnahmen werden an den Nişantepe Kindergarten, die Nişantepe Grund- und Mittelschule, die Ayvalık-Çamoba Grundschule und die Sarı Siyah Selbsthilfe gespendet. Wir bedanken uns bei unserer großen IELEV-Familie!

Toplam: 212