İELEV Özel Lisesi Bilgi Talep Formu

Değerli Anne ve Babalar,

İELEV Özel Lisesi 2018- 2019 eğitim- öğretim yılında 10. ve 11. sınıflara sınırlı sayıda nakille öğrenci alınacaktır. Başvuru ve detaylar için tıklayınız.

İELEV Özel Lisesi 2018- 2019 eğitim- öğretim yılı Hazırlık sınıfı başvuruları için bireysel randevu verilmemektedir.

İELEV Özel Lisesi kayıtlarına ilişkin gelişmeleri öğrenmek için aşağıdaki bilgileri doldurarak paylaşmanızı bekleriz.

Saygılarımızla,
İELEV Özel Lisesi

İELEV Özel Lisesi ön kayıt başvuruları için tıklayınız.

Aday Velinin Bilgileri
  Randevu talep formunda paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine, korunmasına ve gerektiğinde aktarılmasına açıkça rıza gösteriyorum.

Velisi olduğum aday öğrenciye ilişkin olarak, randevu talep formunda paylaştığım kişisel verilerin işlenmesine, korunmasına ve gerektiğinde aktarılmasına açıkça rıza gösteriyorum.